"Det är viktigt att ge lokal support till svenska tennisspelare"

House of Bontin & Wilson Tennis Camp sponsrar tillsammans Vintertouren i Lidköping som spelas 28 feb-4 mars. Vintertouren vänder sig till de elitspelare som väljer att tävla på hemmaplan. Tävlingarna har prispengar och är indelade i flera olika nivåer. 

"Det är viktigt att ge lokal support till svenska tennisspelare. Vi är glada att sponsra vintertouren i Lidköping och därmed bidra till att elitspelare i Sverige kan spela högkvalitativa matcher här hemma i Sverige." /Petter Bontin, VD på House of Bontin / Pontus Bergevi, ägare av Wilson Tennis Camp

Wilson Tennis Camp och House of Bontin har ett löpande samarbete med syfte att kvalitativt föra svensk tennis framåt. Sedan 2021 har vi tillsammans drivit projekt för att utveckla tennisträning genom en mix av nya och etablerade metoder. Vi delar ambitionen om att spelare och tränare, oavsett nivå, ska få tillgång till det allra bästa på marknaden.
Kombinationen av lång professionell erfarenhet från Wilson Tennis Camp och innovativa träningsverktyg från House of Bontin utvecklar spelare på ett helt nytt sätt! Med revolutionerande och pedagogiska redskap som TopspinPro, ServeMaster, GripFixer, MSV Tennis Pointer, Toalson Sweet Area Racket med flera blir tennis ännu roligare - och spelaren blir snabbare bättre!
Varmt välkomna att läsa om träningsprodukterna på www.houseofbontin.se och om Wilson Tennis Camp på www.tenniscamp.se
Come on!

#tillsammansärsmart #svensktennis #wilsontenniscamp #houseofbontin #båstad #tennisbåstad #tennisbastad #smartaträningsverktyg #tränasmartare #trainsmarter #tennisläger #tenniscamp #tennistränare #tenniscoach #tennisträning #tennistraining @svensktennis @lidkopings_tk 


Efterlad en kommentar

Bemærk, at alle kommentarer kontrolleres inden offentliggørelse