Samarbete
tennisklubbar & tennistränare

WIN-WIN

House of Bontin samarbetar med tennisklubbar och tennistränare i hela Sverige

Många klubbar använder framgångsrikt våra tennisverktyg i sin träningsverksamhet och vi ser en ökad efterfrågan på verktyg som berikar utvecklingen av tennis och som adderar värde till tennisutbildning.

Är ni också intresserade av ett samarbete med oss är du varmt välkommen att höra av dig till oss på info@houseofbontin.se eller ringa oss på 0766 350 412.

Vi erbjuder också gratis demos ute på tennisklubbar för både barn och vuxna. Vi kommer ut och visar upp våra tennisverktyg för er träningsverksamhet, hör av er för att boka tid! Extra populärt är också att bjuda in oss till särskilda events när ni behöver en rolig aktivitetsyta. Där kan vi dema flera tennishjälpmedel och alla spelare kan själva prova på hur det känns att öva med exempelvis TopspinPro och ServeMaster.

Är du en fristående tennistränare / tenniscoach och vill använda våra tennisverktyg i din träning och kanske även sälja till dina kunder så erbjuder vi ett attraktivt affilitets-program.

tillsammas är smart

Stolt samarbetspartner

LÄS MER

På plats på Wilson Tennis Camp

House of Bontin är stolt samarbetspartner till Gustavsbergs Tennisklubb (GTK). Klubben grundades 1947 och är en av Värmdös största idrottsföreningar, och en naturlig samlingsplats för gammal som ung och nybörjare till tävlingsspelare.

GTK använder dagligen flera av våra smarta verktyg i sin träningsverksamhet för både vuxna och barn.

Följ gärna klubben på Facebook och Instagram. För mer information besök deras hemsida.

GTK Hemsida

Djursholms Tennisklubb är en av Sveriges största tennisklubbar sett till medlemsantalet. House of Bontin delar DJTKs strävan att arbeta efter moderna arbetsmetoder, både på och utanför banan. Klubben erbjuder också bästa möjliga utveckling genom hela tennisresan upp till veteraner. House of Bontin är därför stolta över att DJTK använder våra tennisverktyg i sin träningsverksamhet.

För mer information besök deras hemsida.

DJTK Hemsida

Båstad Tennissällskap inte bara ligger i Sverige tennismecka Båstad utan är klubben som till stor del gjort Båstad till det tenniscenter som det är. Båstad TS grundades redan 1929 och har sedan dess varit central i utvecklingen av tennis i Sverige. House of Bontin är stolt samarbetspartner till klubben som också aktivt använder våra träningsverktyg i sin verksamhet och har från början varit mycket positiva till hur det har utvecklat deras tennisspelare.

För mer information besök deras hemsida.

Båstad TS Hemsida

Tennisklubbar som använder våra träningsverktyg

Westerviks Tennisklubb

Enskede Lawn Tennisklubb

Visby Tennisklubb

SALK

Thaibreak Tennis Anywhere

Good to Great Members Kids

Saltsjö-Duvnäs Tennisklubb

Söndrums Tennisklubb

Varbergs Tennisklubb

Hudiksvalls Tennisklubb

Huddinge Tennisklubb

Upsala Tennisklubb

Jönköpings Tennisklubb

Påvelunds Tennis & Badmintonklubb

Falu Tennisklubb

Örebro Tennisklubb

TK Hobby Eskilstuna

Tullinge Tennisklubb

Växjö Tennissällskap

Vetlanda Racketklubb

House of Bontin Rekommenderar

Racketservice i toppklass

KONTAKT till BIWO

SPECIALPRISER

Paketlösning för tennisklubbar

Vi skräddarsyr erbjudanden till klubbar och fristående tränare utefter verksamhetens individuella behov.

Välkomna att höra av er

BOKA
DEMO & EVENT

Testa våra träningsverktyg