Käyttöehdot

Allmänna villkor, integritetspolicy samt köp- och leveransvillkor

House of Bontin AB

Talluddsvägen 74

132 48 Saltsjö-Boo

Sverige

Allmänt

House of Bontin bedriver försäljning av noga utvalda sportartiklar som ska förbättra din utveckling inom din sport samtidigt som det ska vara roligt att träna samt att vi jobbar med varumärkesutveckling på uppdrag för & med olika sportprofiler samt styrning och utveckling av försäljningsorganisationer.

Inledning

Nedan villkor gäller mellan House of Bontin AB och dess kunder. Svensk lag är tillämpad på alla avtal mellan House of Bontin och dess kunder.

Betalsätt Vi har valt Shopify Pay (kortbetalning med MasterCard/Visa, Shop Pay, Google Pay) och Klarna som betalningslösningar för att det skall gå friktionsfritt för dig och för att du skall känna dig trygg att handla hos oss. Det går också att betala med Swish #1236747810, mejla beställningen till info@houseofbontin.se - uppge produkt, namn, adress, telefonnummer och ev rabattkod.

Fraktfritt Alla ordrar från 500 SEK är fraktfria inom Sverige. Vi tar ut fraktkostnad på 29 SEK när du lägger en order på 0-229 SEK och en fraktkostnad på 49 SEK för order på 230-499 SEK. Skulle du beställa varor för 500 SEK eller mer men sedan väljer att endast behålla varor för mindre än 500 SEK, då behåller vi en fraktavgift på 49 SEK samtidigt som vi krediterar dig för varorna som kommit i retur till oss.

Mejla till info@houseofbontin.se om ni undrar över något.

Priser Moms ingår i priset med f.n. 25%.

Leveranstid Normal leveranstid är cirka 1-3 dagar. 

Leveranssätt Vi skickar beställningar som paket/brev med vår frakt/logistik leverantör DHL och PostNord. Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar beroende på fraktföretaget.

Reklamation och returrätt Det är alltid garanti på de produkter du köper (1 år). Om man kan påvisa att det är fabrikationsfel på produkten får man alltid nya delar, däremot gäller inte garantin vid förslitningsskador. Du betalar själv returfrakten. För återbetalning - ange ditt postgiro-, bankgiro-, personkonto- eller bankkontonummer. Vid reklamation mejla till info@houseofbontin.se House of Bontin besvarar din reklamation inom 7 arbetsdagar.

Ångerrätt Du har enligt distansavtalslagen rätt att returnera beställda felfria varor utan att ange någon anledning. Meddelande om detta ska lämnas så snart som möjligt, dock senast inom fjorton (14) dagar från det att varan mottagits. (Gäller ej vid special beställda varor, tex "personligt gjorda produkter") Vi följer Konsumentverkets rekommendationer se: Konsumentverket.se Återbetalning sker så fort House of Bontin mottagit återsänd produkt. Beställaren betalar själv kostnaden för returfrakten. House of Bontin tar ut en adminstrativ avgift på 89 SEK för hanteringen av ångrat köp. Vid ångrat köp mejla till info@houseofbontin.se House of Bontin besvarar ditt ångrade köp inom 7 arbetsdagar.

Skador på paket och ej uthämtade paket Upptäcker du skador på paketet skall du omedelbart anmäla detta till postkontoret eller annan transportör och göra en skadeanmälan. Hämta inte ut ett skadat paket. Upptäcker du inte skadan förrän du öppnat paketet och skadan är av den art att den kan hänföras till postens eller transportföretagets hantering, skall du kontakta dem och göra en skadeanmälan. Om eventuell tvist med DHL inte kan lösas, tar du kontakt med oss. Har du beställt och inte hämtar ut din försändelse innan det går i retur till oss, så fakturerar vi dig 350 SEK för fraktkostnader och vårt arbete med hantering av varorna.

Personuppgiftspolicy House of Bontin värnar alltid om din personliga integritet och strävar efter att alltid skydda dina personuppgifter på bästa sätt. Genom att godkänna policyn på Webbplatsen i samband med köp eller lämnande av uppgifter så samtycker du till behandling av dina personuppgifter i enlighet med nedan.

Vi lämnar aldrig ut adresser, telefonnummer, e-postadresser eller andra personuppgifter om våra kunder till tredje part för marknadsföringssyfte, statistisk bearbetning eller dylikt. Vi behandlar dina uppgifter konfidentiellt oavsett om du speciellt har begärt detta eller inte. Vi använder informationen endast för att kunna handlägga kunders beställningar och kunna erbjuda relevant marknadsföring.

Vi kommer att behandla de personuppgifter som du lämnar eller har lämnat till oss eller som vi samlat in på Houseofbontin.se genom cookies i syfte att administrera dina köp och fullfölja våra åtaganden gentemot dig som kund. De cookies som vi sparar hos oss användes ej till re-marketing, dvs som marknadsföring till dig utanför vår egen Webbplats. De personuppgifter som House of Bontin behandlar är ditt namn, e-postadress, orderhistorik, leveransadress, IP-adress och telefonnummer. Samt via vår betalningsleverantör Swish, SEB och Izettle, personnummer & betal- och kreditkortsnummer.

House of Bontin AB, 559269-7741 är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter.

Hur länge sparas mina personuppgifter? Om du samtyckt till att vara registrerad kund/medlem hos House of Bontin sparas dina uppgifter tills du avregistrerar dig. Du kan när som helst avregistrera dig som kund. Om du inte registrerar dig som kund/medlem sparas dina uppgifter så länge det är nödvändigt utifrån krav i lag eller för att fullgöra House of Bontins eller House of Bontins samarbetsparters åtaganden gentemot dig tex.för att uppfylla leverans- eller garantiåtaganden.

Dina uppgifter sparas oavsett aldrig längre än vad som är tillåtet enligt gällande personuppgiftslagstiftning.

Hur skyddar vi dina personuppgifter? För att hålla de personuppgifter vi behandlar i säkert förvar har vi vidtagit flera säkerhetsåtgärder. En viktig åtgärd är att Hosue of Bontin använder sig av SSL (Secure Socket Layer) som är ett protokoll för säker överföring av data via Internet (eller andra nätverk). SMS/Mejl-utskick Det mobiltelefonnummer/emailadress du anger i kassan kan komma att användas för sms/email-avisering av leverans eller övrig kommunikation gällande din order.

Frågor

Om du har några frågor angående dina personuppgifter eller övrigt, etc - tveka inte att kontakta oss på: info@houseofbontin.se

Övrigt

House of Bontin AB förbehåller sig rätten till ändring av all information utan föregående avisering.