Hvordan det er at øve med Tennis Pointer

Hej Tennissisters4ever!

Nu har du testet MSV Tennis Pointer et par gange på træning. Kan du fortælle os lidt om din oplevelse? Hvordan går det?

Judith: Det var utroligt sjovt, men stadig meget vanskeligt. Det sværeste var at ramme den lille overflade. Du skulle være på tæerne hele tiden og koncentrere dig meget. Hvis du er i serveringsboksen, fandt jeg det ikke så svært at ramme bundboksen. Næste gang vil jeg prøve at stå på basislinjen og slå. Jeg har heller ikke haft tid til at servicere med det, med det vil være interessant og se, hvor svært det er.

Vega: Det var meget sjovt første gang, men svært, men efter et stykke tid så lært. Men det er stadig svært. Nu hvor jeg har kørt et par gange, føler jeg mig meget bedre, og når jeg kører med mit rigtige rack, rammer jeg bedre end før. Tennis Pointer har hjulpet mig i min udvikling.

Dagens tennis ord / tennisterm: The Sweet Spot

En tennisracket har en overflade kaldet"the sweet spot". Når du rammer bolden på denne overflade, føler du næppe hitet i modsætning til når hitet opstår på andre overflader, når du som spiller føler rysten og vibrationerne i grebet. Swett spot er således en vibrationsknude og er placeret midt i strengene.

#tennissisters4ever #tennispointer #msvtennis #msv # msvtennispointer #houseofbontin #undervisningsmidler #tennis coach #thesweetspot #sweet spot


Efterlad en kommentar

Bemærk, at alle kommentarer kontrolleres inden offentliggørelse