Anpassa din utrustning efter din utvecklingsplan

MAXIMERA DIN POTENTIAL

Nu är det dags att reflektera över var du är som spelare och vad du vill uppnå framöver. Utifrån vad du kommer fram till, se till att anpassa din utrustning så att den passar just dig och din utvecklingsplan. Det finns många saker som kan förbättra ditt spel. Kanske ett smart träningsverktyg; ett nytt rack eller nya senor som passar dig bättre? En liten ändring kan leda till stor förbättring!

Är du helt ny som tennisspelare rekommenderar vi att du läser våra 10 bästa tips för nybörjare här.

House of Bontin är Quality Partner till Svenska Tennisförbundet och vi kan hjälpa dig med alla produkter du behöver för att nå dina mål. Välkommen att höra av dig om du har frågor eller gå direkt in och titta vad som finns i vårt sortiment på tennis och padel.

TENNISUTRUSTNING här hittar du rack, bollar, senor, grepplindor, träningsverktyg, väskor, kläder, skor, tillbehör mm

PADELUTRUSTNING här hittar du rack, bollar, grepplindor, träningsverktyg, väskor, kläder, tillbehör mm

SKAPA DIN PERSONLIGA UTVECKLINGSPLAN - för tennisspelare & tränare

Att sätta upp en plan för hur du vill utvecklas är en mycket bra idé för att få ut det mesta av din tennisträning. Därför har vi skapat ett underlag för detta. Enkla frågor och svar som kommer hjälpa dig och din tränare att anpassa din träning efter dina personliga mål. Vill du få denna plan mejlad till dig så fyll i ditt namn och mejladress och skriv i meddelandefältet om du är nybörjare eller medelspelare. Du får planen mejlad till dig inom 12h. Ingen kostnad och inga förpliktelser är kopplade till detta.

Ja tack, mejla mig en utvecklingsplan. Meddela om du är nybörjare eller medelspelare.

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.