Sommaren är kort... men VÄLDIGT rolig!

Hej Tennissister4ever, snart börjar skolan, men tänkte att vi skulle prata om sommaren och om all tennis som ni har spelat. 

Ni har varit på flera tennisläger, berätta vilka och hur det var?

Judith: Vi har varit på ett klubbläger på vår hemmaklubb SDTK och så har vi varit på Wilson Tennis Camp nere i Båstad. Det har varit fantastiskt, det har varit olika känslor för det har varit olika sorters läger. På Wilson Tennis Camp så sov man över och var där hela dagarna och åt frukost, lunch middag. På SDTK var det också himla roligt fast man bara var där på dagarna. 

Vad var roligast på Wilson Tennis Camp?

Judith: Att få spela tennis med så många bra tränare och att få nya kompisar.

Ni har också börjat tävla och har medverkat på flera turneringar. Vilka var det och hur kändes det?

Vega: Vi har spelat Halmstadspelen, Munkaspelen, Holmen Paper Cup, Yonex Open och i flera olika klasser. Det kändes jättebra och jag älskar att spela match, jag blir alltid mer taggad när jag spelar match och kämpar mer.

Vad blev resultaten i tävlingarna?

Vega: Halmstadspelen kom jag 1a i 12C. Munkaspelen kom jag till 3a i 12C. Holmen Paper Cup kom jag 3a i 11A, 2a i 10A, 2a i 12B. Yonex Open kom jag 3a. 

Är du nöjd över dina resultat?

Vega: ja, jag är jättenöjd, jag har kämpat hårt!

Vilka är er tennis-favoritupplevelser i sommar?

Judith: Att få titta på min första tennismatch på center court i Båstad och få många autografer från många bra spelare, både fd spelare och nuvarande spelare. Och att få vara på Wilson Tennis Camp.

Vega: Det var när jag tittade på Rebecca Peterson som spelade på Båstad Nordea Open och fick hennes autograf. Och när jag vann Halmstadspelen 12C för jag kämpade väldigt hårt. Sedan förstås Wilson Tennis Camp!

Vad ser ni fram emot i höst?

Vega: Att jag och min familj kommer spela mer tennis och att det kommer bli en jätterolig höst och jag önskar att jag aldrig kommer sluta med tennis, det är fantastiskt!

Judith: Wilson Tennis Camp i Jönköping!

Tusen tack och lycka till i höst!

#wilsontenniscamp #tennissommar #tennisläger #tenniscamp #sdtk #rebeccapeterson #nordeaopen #båstad #båstadtennis #bastad #bastadtennis


Efterlad en kommentar

Bemærk, at alle kommentarer kontrolleres inden offentliggørelse