Vinder x2 af den største juniorturnering i verden!

Det nye år er startet rigtig godt for Vega Bontin, og det skal vi tale lidt mere om.

Hej Vega, hvordan har 2024 været indtil videre?

Jeg synes, det har været en fantastisk start! Jeg er lige kommet hjem fra Pace SALK Open, hvor jeg spillede både single og double i U12-klassen. Og jeg vandt begge dele! Jeg er så glad.

Tillykke med dine sejre! Hvor stort er det for dig?

For mig er det meget stort, det var et mål for mig at vinde Pace SALK Open. Det var en fantastisk følelse at komme på podiet. Jeg vandt Elite Next Generation sidste sommer, og det her føles lige så stort.

Hvad husker du bedst fra turneringen?

Da jeg gik op på podiet, var det så velorganiseret med musikken og folk, der kiggede og klappede. Et slag, jeg især husker, er fra singlefinalen, hvor jeg lod, som om jeg slog en drive-volley, men i stedet ventede jeg den ned og tog den lavt og slog en lav volley med "banan"-slice, der fik mig til at vinde den bold. En anden ting, jeg gjorde rigtig godt under turneringen, var serven, jeg slog mange serveesser.

Hvilket rack spillede du med i turneringen?

Jeg spiller selvfølgelig stadig med Wilson Blade 100 v8.

Hvad sker der nu?

Nu er skolen begyndt, så der bliver en masse regelmæssig træning i et stykke tid. Den næste store turnering bliver nok Tennis Europe i Göteborg.

Har du et tip til andre juniorspillere, så de kan blive bedre?

Bliv ved med at kæmpe, selv om det nogle gange kan føles hårdt, fordi det ikke går så godt, som du gerne vil. Tro på dine drømme, så vil det lykkes for dig til sidst.

Tak for de kloge tips og held og lykke med træningen og den næste konkurrence!


Efterlad en kommentar

Bemærk, at alle kommentarer kontrolleres inden offentliggørelse