Nu brett utbud av Wilsons produkter inklusive nyheten Pro Staff 97 v14

Tennis är en fantastisk sport som passar både proffs och amatörer. Oavsett om du är en erfaren spelare eller precis börjar spela tennis, så är det viktigt att ha rätt utrustning för att prestera på toppnivå. Wilson är en av de mest respekterade och pålitliga tillverkarna av tennisutrustning i världen och erbjuder ett brett sortiment av produkter för tennisspelare på alla nivåer.

Tennisracket är det mest grundläggande verktyget i tennis, och Wilson är kända för att tillverka några av de bästa racketarna på marknaden. Hos oss på House of Bontin hittar du ett brett sortiment av Wilson tennisrack som passar alla åldrar och typer av spelstilar. Oavsett om du föredrar ett lätt och snabbt racket eller ett tungt och kraftfullt racket, har Wilson det perfekta racketet för dig. Några av de mest populära racketarna från Wilson inkluderar Wilson Pro Staff, Wilson Blade och Wilson Ultra. Välj och vraka bland populäraste racketarna för både juniorspelare och vuxna! Om du köper ditt rack hos oss så kan vi givetvis stränga det åt dig. Vi har Wilsons populäraste tennissträngar men också strängar från Luxilon, Tecnifibre, MSV tennis och TopSpin.

Produktbild Wilson Pro Staff 97 v14

Förutom tennisrack tillverkar Wilson även andra högkvalitativa tennisprodukter. Vi har Wilsons mest populära tennisbollar, inklusive Wilson US Open-bollar. Dessa bollar är kända för sin hållbarhet och prestanda, vilket gör dem till ett bra val för alla spelare. Men även bollen "Roland Garros Clay Court" för grusplan och trycklösa bollen "Trinity" som passar bäst för tennisbollmaskiner. För alla juniorer och nybörjare har vi Wilsons skumbollar, röda bollar (stage 3), orange bollar (stage 2) och gröna bollar (stage 1), perfekt för barn men också för minitennis.

Wilson tillverkar också tennisväskor som är snygga, praktiska och mycket populära. Vi har en mängd olika Wilson tennisväskor för alla typer av spelare och behov. Oavsett om du behöver en skoväska, enkel ryggsäck eller en stor och rymlig tennisracketväska, har Wilson det perfekta alternativet för dig. Du kan välja klassiskt fina röda väskorna men Wilson har också riktigt snygga moderna färger som går i metallic-nyanser som matchar de läckra färgerna som du hittar på deras tennisracketar.

Produktbild omåttligt populära Wilson tennisväska SUPER TOUR TRAVEL BAG

Eftersom vi på House of Bontin är specialiserade på smarta träningsverktyg som utvecklar dig snabbare har vi också produkter från Wilson i vårt sortiment som hjälper dig att effektivisera din träning ännu mer; både för spelare och för tränare. Vi har exempelvis Wilson bollkorgar på hjul som underlättar träning på banan, och flera storlekar på minitennisnät - perfekt för att träna tennis hemma på tomten eller på uppfarten!

Produktbild Wilson kvalitativa minitennisnät som också går att höja upp till badmintonnät. Finns i flera längder.

Wilson räknas som det mest välkända varumärket inom tennisvärlden, och många professionella spelare använder Wilsons tennisracketar på ATP- och WTA-touren. Här är några av de mest kända professionella tennisspelare som spelar med Wilson:

  • Roger Federer
  • Serena Williams
  • Stefanos Tsitsipas
  • Ons Jabeur

Sammanfattningsvis är Wilson en av de mest pålitliga och respekterade tillverkarna av tennisutrustning i världen. Med ett brett sortiment av högkvalitativa produkter så det är enkelt att hitta den perfekta utrustningen för att förbättra din tennisupplevelse. Oavsett om du är en erfaren spelare eller precis börjar spela tennis, är Wilson definitivt ett varumärke att överväga när du letar efter din nästa tennisutrustning. Har du frågor om Wilsons produkter är du varmt välkommen att höra av dig till oss på House of Bontin, antingen via mejl info@houseofbontin.se eller via vår chat på shopen. Vi finns också tillgängliga per telefon på +46-766-350412.

Välkommen att handla Wilson hos oss på House of Bontin!

Ta mig till Wilsons produktsortiment


Lämna en kommentar

Vänligen notera att alla kommentar kontrolleras före publicering