Om oss

Välkomna till officiella återförsäljaren av TopspinPro, ServeMaster, MSV, MSV Tennis Pointer och Padel Pointer, GripFixer, Tecnifibre, Tennisbuilder GripGuide, Toalson, Noene, Ariv, Hesacore, Donnay, Bounce Tube, RättGrepp, Robin Söderling, EcoGrip, Båstad Bollen, Volt Padel, Starvie, Luxilon

House of Bontin är ett familjeföretag med säte i Båstad och med en stor passion för sport och i synnerhet tennis & padel!

Vi vill vara med och utveckla svensk tennis och padel genom att bidra med verktyg för en effektiv och kul väg genom tennis & padel-livet. Vi tror att synliga och snabba resultat triggar igång driv framåt; men tror också att små ändringar kan leda till stora framsteg. Det gäller dock att veta vad som ger bäst utfall och lägga fokus på rätt saker.

House of Bontin erbjuder därför smarta produkter för alla tennis & padelspelare, oavsett nivå. Verktyg som passar för nybörjare, medel, och avancerade spelare. Våra revolutionerande produkter som TopspinPro, ServeMaster, Tennis/Padel Pointer, Gripfixer mfl är skapade av tennis & padelspelare med stor insyn och erfarenhet av utmaningarna inom sporten. House of Bontin erbjuder endast det som garanterat ger ett utvecklande resultat!

"Improving performance is a journey. Small changes can often leads to big gains." Addy Osmani

Authentic products

Följ oss på Instagram