bemästra topspin

Lär dig slå som proffsen!

Med TopspinPro får du resultat du bara vågat drömma om

Snabbt och effektivt

Med TopspinPro lär du dig överskruv på bara 2 minuter

KÖP TOPSPINPRO

Du kan också

Överskruv är inte bara för proffsen - fast det kan vara svårt att lära sig det...

Aldrig försent att bli bättre

TopspinPro gör det enkelt att lära sig topspin

Instruktioner om hur du använder TopspinPro

Okomplicerad

Praktisk och användarvänlig

Instruktioner montering

toppbetyg

Bevisad effekt!

TopspinPro har hjälpt mängder med tennisspelare i mer än 90 länder att förbättra sin tennisteknik. Men ta inte bara vårt ord för det, lyssna på några av de 100 000st som provat och älskar den...

Rekommendation

AXEL HOLM, TENNISTRÄNARE BÅSTAD TENNISSÄLLSKAP

Rekommendationer

Jag har tränat tennis hela livet och vet hur viktigt det är att nöta teknik för att det ska sätta sig. Har precis fått möjligheten att prova TopspinPro och önskar att jag hade upptäckt den tidigare! Nu kan både jag och mina tennisspelande barn träna teknik och grundslag här hemma, riktigt kul och enkelt! Rekommenderas varmt oavsett ambitionsnivå.

Anna Wassgren, tennisspelare sedan 30 år

TopspinPro är ett perfekt tennisverktyg för såväl knatte, junior som vuxen. Det gör det lätt att förstå hur man ska slå topspin, hur man praktiskt ska göra - ett riktig pedagogiskt hjälpmedel.

Martin Lager, Tennistränare och vice ordf. Gustavsbergs Tennisklubb och ordf. Svensk Tennis Veterankomitéen

Tennisnerd

RECENSERAR TOPSPINPRO

vi har svaren

Varför topspinpro?

Vanliga frågor & svar

Hur lång tid tar det innnan jag kan se förbättringar i mitt spel?

TopspinPro kan göra skillnad på så lite som 2 minuter för en spelare att slå sitt första överskruvslag. Ofta tar det kortare tid än så för att förstå hur tekniken ska gå till.

Men även om resultaten är snabba är upprepning avgörande för att "låsa in" tekniken topspin i ditt muskelminne. Med TopspinPro kan du slå HUNDRATALS bollar varje dag från ditt eget hem vilket kraftigt förkortar inlärningskurvan. Du kan också ha med dig TopspinPro till banan när du tränar. Såsom man ofta övar serve vid många träningstillfällen bör du också träna överskruv. Det finns många övningar att ta del av och inspireras av. Gå in på Tennisövningar TopspinPro och lär dig från proffsen.

Är inte vinkeln på TopspinPro för brant?

Först verkar det som det, men skärmen är där för att representera VINKELN PÅ RACKETETS TRÄFFYTA vid träff på bollen. Det representerar INTE svingbanan.

Federers racketvinkel är vanligtvis 79 grader och Nadals är 76 grader vid bollträffen. TopspinPro tar tillfälligt bort svingmomentet i syfte att "låsa in" samma biomekanik i ditt muskelminne. Du lägger automatiskt till svingmomentet i dins slag i träning och matcher.

De övre och nedre skärmarna på TopspinPro är fästa oberoende av varandra, så det är vanligt att ta av topp-panelen när du väl har fastställt rätt teknik - så att du kan slå igenom bollen mer.

Montera en ny boll på TopspinPro

Gör ett smart val
och BLI BÄST

VÄLJ TOPSPINPRO