För kärleken till tennis

Sveriges största tennispodd & House of Bontin

Stolt samarbetspartner till Linus på baslinjen

PODCAST ON THE ROAD 16

Lisa Dodson - former WTA pro, serve expert & ServeMaster inventor

Låt dig inspireras av serve-experten Lisa Dodson och få tips om hur du förbättrar din serve och följ med på hennes resa om varför hon uppfann revolutionerande ServeMaster. Avsnittet är på engelska.

Lyssna via Apple

Lyssna via Spotify

Lyssna & läs om mer tennis från Linus på baslinjen

Vem är du Linus och varför finns linus på baslinjen?

"I grunden är jag tenniscoach men har alltid tyckt det varit kul och intressant att skriva. Under mitt sista gymnasieår startade jag och en kompis tennissidan ”DownTheLine” som levde intensivt under något års tid.

Därefter har jag frilansat för Svenska Tennismagasinet från och till i många år. Under år 2020 och 2021 så har jag på egen hand snart gjort 100 avsnitt av Tennismagasinets Podcast och fått blodad tand för att sprida både kunskap, information, erfarenheter och berättelser om tennisen ute i Sverige.

Tanken och syftet med Linus på baslinjen är att sprida all kunskap som finns ute i Sverige om tennis på olika sätt och nivåer, men också att ge en transparant, nyanserad och ovinklad bild av hur saker går till och sker ute i det som vi kallar ”tennis-Sverige”. Podcasten kommer vara huvudmediet men kompletteras med intervjuer, reportage och videos som allt läggs ut på www.linuspabaslinjen.com "

Linus Erikson

Upptäck Linus på baslinjen

Petter Bontin