Serva som ett proffs!

Med innovativa träningsverktyget ServeMaster lär du dig de mycket viktiga grunderna i serven.

Lisa Dodson, fd WTA pro tennisspelare, är skaparen av detta revolutionerande hjälpmedel som är lika bra för barn som för vuxna.

Ditt hemliga vapen

Har du någonsin upplevt ett "AHA" ögonblick?

Serve blir enkelt

I sport är KÄNSLAN det mest kraftfulla verktyget för lärande

Köp SERVEMASTER

ServeMaster

Lär kroppen hur den ska röra sig

Vilken variant ska jag välja? Vikt och längd

1-ball

1-ball är för nybörjare barn och juniorer upp till 10 år.

Längd: 58,4cm Vikt: 255gram.

KÖP 1-ball

2-ball

2-ball är för vuxna spelare på nybörjar- & medel nivå och juniorer över 10 år.

Längd: 63,6cm Vikt: 340gram

KÖP 2-ball

3-ball

3-ball är för avancerade spelare.

Längd: 68,6cm Vikt: 425gram.

KÖP 3-ball

Rekommendationer

Jag började använda ServeMaster när jag var 9 år. Nu är jag professionell tennisspelare och använder den fortfarande varje dag.

Alycia Parks, WTA Pro Tennisplayer

Jag servar 60 ggr varje dag med ServeMaster och har på bara några veckor märkt en stor förbättring. Igår spelade jag match och kände mig så självsäker när jag servade.

Vega 8 år

Rekommendation från Båstad

Axel Holm, Tennistränare Båstad Tennissällskap

Vanliga frågor & svar

Kan jag verkligen förändra min serve?

Ja! Spelare gör ofta sina största och snabbaste förbättringar när de tränar utan boll. När du spelar eller slår koncentrerar du dig på ett slutmål: att slå bollen över nätet och i banan. För att effektivt förändras måste du känna och återupprepa rätt rörelse om och om igen utan denna begränsning. Att producera rätt rörelse är målet! Med ServeMaster kommer du att se betydande förbättringar med din serve.

Är ServeMaster bara för serve?

Nej, den är också fantastiskt bra för att träna och förfina smash, forehand och backhand, slice och volley. Den kan användas för fot- och rörelseövningar, stretching, styrke- och uthållighetsövningar och för övergripande allmän koordination och atletisk färdighet.

Serveövning med Servemaster

Lisa Dodson, expert på serve och skapare av ServeMaster, ger tips om hur man använder ServeMaster

Historien om ServeMaster

"Eftersom serve är så svår att lära ut, bestämde jag mig för att ta fram ett enkelt verktyg med alla rätta komponenter"

Lisa Dodson, född i New York, är tidigare världsrankad professionell tennisspelare med WTA topp-placering #270 för singel och har en gedigen bakgrund inom tennisundervisning. Hon spelade både basket och tennis för University of North Carolina och tog sin examen 1979 med en BA i statsvetenskap.

Hon har haft sektionsrankning i kvinnors singel och dubbel i östra Florida och norra Kalifornien och har varit en USTA Nor Cal 35-, 40- och 45-sektionsslagspelare.

Lisa började undervisa för att hon älskar spelet. Från och med 6 års ålder, som den yngsta i en tennisspelande familj, kunde "mina föräldrar inte få mig från banan". Hennes första riktiga jobb var att undervisa juniorer på en country club i New York vid 16 års ålder. Hon blev heltidstränare 1979, spelade sedan professionellt 1982-1986 och återupptog undervisningen igen 1989. Hon är USPTA-certifierad Elite Professional och en MTMCA L3-certifierad professionell. Hon tjänstgjorde också i USPTA Eastern Board under perioden 2014–2016.

"Jag älskar att motivera och räkna ut hur man får fantastiska resultat från varje spelare". Det är så ServeMaster kom till. När Lisa 2009 skadades hade hon äntligen tid att utveckla sitt träningsverktyg för tennisserve. "Eftersom serve är så svår att lära ut, bestämde jag mig för att ta fram ett enkelt verktyg med alla rätta komponenter". Så efter 18 månaders utveckling, forskning och arbete var ServeMaster patenterat och på marknaden.

Idag driver Lisa sitt företag och är sportchef för tennisverksamheten på Shenorock Shore Club i Rye, NY, och The Saw Mill Club i Mt Kisco, NY.

House of Bontin

OFFICIELL ÅTERFÖRSÄLJARE FÖR EUROPA

House of Bontin är officiell återförsäljare av ServeMaster för Europa